Trajković na slatkim mukama

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 30.01.2013.
15:17
Izvor: Sportske.net, SEM

Defanzivac Vojvodine Branislav Trajković nalazi se pred izborom koji će svakako imati veliki uticaj na dalji tok njegove karijere. Štoperu Voše ponuda da ostane u klubu i bude kapiten ili da ode u Seriju A.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Nema sumnje da bi većina fudbalera koji igraju u Jelen Superligi želeli da se nađu u poziciji u kojoj se trenutno nalazi Branislav Trajković.

Štoper Vojvodine neće putovati sa ostatkom ekipe na pripreme u Antaliji zbog reprezentativnih obaveza ali i zbog činjenice da će morati da odluči ostaje li u klubu ili odlazi u Udineze!

"Još uvek čekam, ne žurim sa odlukom, do početka februara sve će se znati. Trudim se da se što bolje pripremim za nastavak sezone, bilo da ostajem u Vojvodini, gde nas čeka važna borba za trofej Kupa Srbije, ili da odem u inostranstvo. Takođe bih želeo da se pokažem u najboljem svetlu, ako mi se ukaže prilika na prijateljskoj utakmici protiv reprezentacije Kipra" kazao je Trajković.

Ostaje da se vidi šta će se izdešavati po pitanju Trajkovićevog nastavka karijere ali je sigurno da ima dva sjajna izbora i da neće pogrešiti za šta god da se odluči.

Ne propustite