Trajković se seli u Rusiju?

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 11.02.2013.
12:22
Izvor: Sportske.net, SEM

Reprezentativac Srbije se, nakon prijateljskog meča sa Kiprom, vratio u Antaliju odaklebi mogao da krene put Rusije.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Branislav Trajković, novopečeni reprezentativac Srbije pridružio se svojim saigračima u Antaliji, ipak još uvek nije poznato hoće li i u nastavku sezone nositi dres Vojvodine.

U narednih nekoliko dana trebalo bi da odluči da li će promeniti sredinu ili ostati u redovima Novosađana.

"Imao sam ponude nekoliko klubova iz Italije i Turske, a sada je aktuelna i Rusija. Još uvek nisam doneo odluku, ne isključujem ni mogućnost ostanka u Vojvodini.", kazao je Trajković.

Iako nije igrao u duelu sa Kiprom, Trajković ističe da nosi sjajne utiske posle prvog poziva u nacionalni tim.

"Srećan sam što sam radio sa selektorom Mihajlovićem. Bilo je ovo veliko iskustvo za mene, prvi put sam pozvan u reprezentaciju i bio sam presrećan. To je vrhunac dosadašnje karijere, koji će mi samo poslužiti kao stimulans u narednom periodu. Nadam se da ću dobrim partijama opravdati poverenje selektora i da ću biti u konkurenciji za meč protiv Hrvatske.", naglasio je Trajković.

Odličnim partijama u prvom delu sezone, Trajković je zaslužio Mihajlovićev poziv, a pored saradnje sa selektorom ističe da mu je čast što je trenirao sa najboljim fudbalerima naše zemlje.

"Očekivao sam poziv, ali sam bio i iznenađen kada je on stigao. Velika mi je čast što sam bio u društvu fudbalera kakvi su Ivanović, Kolarov i ostali. Na meni je sada da radom i igrama dokažem da zaslužujem da budem u timu sa njima.", rekao je Trajković.

Ne propustite