Trajković: "U životnoj sam formi"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 03.09.2013.
22:44
Izvor: Sportske.net, dnevnik.rs

Stub odbrane novosadske Vojvodine Branislav Trajković nije više u planovima selektora Srbije, uprkos sjajnim igrama u crveno-belom dresu, ali ne očajava jer veruje da će Mihajlović umeti da vrednuje njegove dobre partije.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Branislav Trajković zaslužio je zimus poziv Siniše Mihajlovića u reprezentaciju Srbije ali od tada nije bio u plasnovima stratega "Orlova".

Deo medija u Srbiji došao je do informacije da Mihajlović ne vidi više Trajkovića u reprezentaciji i da štoper Vojvodine neće biti pozivan sve dok Miha sedi na klupi "Orlova".

"Nemam nikakav problem sa Sinišom Mihajlovićem. Čovek me sada ne vidi u reprezentaciji i na meni je da i dalje treniram i igram kao pravi profesionalac i da dajem maksimum" rekao je Trajković za "Dnevnik".

Trajković je ipak istakao da se trenutno nalazi u životnoj formi i da je to jasno fudbalskoj javnosti bez obzira što selektor ne misli isto.

"Mislim da čitava fudbalska Srbija vidi da se nalazim u životnoj formi, da igram na veoma visokom nivou i želja mi je da taj stil zadržim i u nastavku sezone. Mihajlovića veoma cenim i poštujem kao bivšeg velikog igrača i sada selektora, a na njemu je da vrednuje ili ne vrednuje način na koji igram. Ne želim da se namećem preko medija, već isključivo partijama na terenu" jasan je štoper Vojvodine.

Trajković je uprkos interesovanju inostranih klubova ostao u Vojvodini i biće deo Nikolićevog tima bar do zimskog prelaznog roka.

Ne propustite