Trajković: ''Utakmica karijere!''

Autor: Darko Mitrović
subota 19.05.2012.
20:47
Izvor: Sportske.net, dnevnik.rs

Defanzivac Vojvodine sa nestrpljenjem dočekuje sutrašnji derbi protiv Crvene zvezde, u kome pada odluka o učešću Novosađana u Evropi naredne sezone.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Iako ekipu Vopjvodine očekuje veoma težak posao u sutrašnjem duelu sa Crvenom zvezdom, Branislav Trajković ističe da njegov tim ''lepši kraj sezone nije mogao ni zamisliti''. Ovu utakmicu doživljava kao najvažniju u dosadašnjoj karijeri.

''Biće to prava utakmica, nadam se da ćemo pobediti i vizirati evropski pasoš. Ovo mi je, možda, najvažnija utakmica u dosadašnjoj karijeri. Ulog je Evropa i nikakvog opuštanja i popuštanja u igri ne sme da bude. Bod nam ništa ne znači'', poručuje Trajković. 

Imperativ pobede neminovno donosi i veliki psihološki pritisak, ali Trajković ne sumnja da će se njegov tim na kraju radovati.

''Ne smemo da podlegnemo pritisku. Znamo svoj cilj i znamo kako da dođemo do pobede. Spremni smo i psihički i fizički za veliku utakmicu. Znamo da se Zvezda ispraznila u Kruševcu, ali se sigurno neće predati. I oni žele pobedom da završe sezonu'', izjavio je Trajković i pozvao navijače da im pomognu u poslednjoj utakmici ove sezone.

''Verujem da će tribine biti dobro popunjene, a vreme lepo, jer volimo da igramo u takvom ambijentu'', zaključio je Trajković.

Ne propustite