Trajković za "Sportske": "U Partizanu zbog Nikolića i LŠ!"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 10.01.2014.
22:23
Izvor: Sportske.net

Novopečeni fudbaler Partizana Branislav Trajković potpisao je večeras ugovor na 3 i po godine sa crno-belima a odmah po stavljanju parafa na dogovor sa šampionom za naš portal je izjavio da su osvajanje titule, igranje u Ligi šampiona i rad sa Markom Niko

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Branislav Trajković potpisao je večeras ugovor na tri i po godine sa šestostrukim uzastopnim šampionom Srbije nakon višenedeljnog kolebanja oko toga šta mu je najbolje činiti.

Odmah nakon obavljenog posla imali smo prilike da porazgovaramo sa dojučerašnjim štoperom Vojvodine koji je u izjavi za naš portal rekao da ponuda za inostrani angažman nije stigla i da je dolazak u Partizan bila jedina opcija koja je u Srbiji dolazila u obzir.

"Jako sam zadovoljan i srećan a odluku sam doneo zbog činjenice da nije bilo šanse da ostvarim inostrani angažman" rekao je Trajković.

Kao motive za dolazak u redove crno-belih Trajković je naveo mogućnost osvajanja šampionske titule, igranja u Ligi šampiona, kao i dalja saradnja sa trenerom Markom Nikolićem.

"Odluku da potpišem za Partizan doneo sam zbog činjenice da sa crno-belima mogu do titule i igranja u Ligi šampiona a motiv je bio i Marko Nikolić" istakao je Trajković.

Novopečeni štoper Partizana rekao je da neće imati problema da se uklopi u novu sredinu jer, pored Škuletića i Vulićevića, odlično poznaje i veći deo ostatka Partizanovog tima.

"Neće mi biti teško da se uklopim jer bukvalno poznajem veći deo igrača sa kojima sam imao prilike da igram i u reprezentaciji. Poznajem dobro Jojića i Živkovića i uklapanje u tim neće predstavljati problem" poručio je Trajković.

Štoper Partizana svoj novi klub vidi, između ostalog, i kao šansu da se preporuči novom selektoru reprezentacije Srbije.

"Nadam se da ću se dobrim igrama u Partizanu preporučiti novom selektoru ali nije moje da o tome pričam već da se dokažem na terenu" zaključio je Trajković.

Branislav Trajković nosiće dres sa brojem 15 u Partizanu a zvanična promocija u Humskoj biće obavljena tokom sutrašnjeg dana.

Ne propustite