Transferi – Voša čeka Bolivijca, Zvezda merka Libijca

Autor: Miloš Marković
sreda 29.05.2013.
09:52
Izvor: Sportske.net

Kraj sezone i približavanje leta donosi transfer spekulacije i kalkulacije koje ne zaobilaze ni srpske klubove.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Kada su u pitanju konkretni potezi ka ojačanju igračkog kadra, ekipa Vojvodine je još u februaru obezbedila potpis Bolivijca Fiera koji bi uskoro trebalo da stigne u Novi Sad.

Ovaj 24-godišnji napadač je u dogovoru sa klubom ostao u Domovini, obzirom da Abubakar Oumaru tokom zime nije napustio Srbiju, ipak Fierov sve izvesniji dolazak biće i potvrda reči prvog čoveka Vojvodine koji je otkrio da svom najboljem napadaču neće stajati na putu tokom leta.

Fiero bi, kako se saznaje, trebalo da pre početka letnjih priprema stigne u Novi Sad iz svog kluba Univerzitario de Sukre.


U međuvremenu, još jedna vest vezana za Crvenu zvezdu koju prenosi 'Sportski Žurnal' tiče se poslovanja sa ekipom Jagodine.

Naime, crveno-beli su 'bacili oko' na najboljeg strelca lige, ali i Libijca El Monira koga je navodno direktor Stojadinović izuzetno raspoložen da dovede na 'Marakanu'.

Levi bek je interesantan i Zvezdinom večitom rivalu, ipak istorija poslovanja sa Jagodinom stavlja Crvenu zvezdu u prvi plan.

Inače, El Monir ima svega 21 godinu, reprezentativac Libije bio je jedan od boljih fudbalera Jagodine u minulom prvenstvu.


Ne propustite