Treća sreća za Jagodince

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 31.01.2014.
22:02
Izvor: Sportske.net, fkjagodina.org.rs

Fudbaleri Jagodine ostvarili su prvi trijumf na pripremama u Antaliji, pošto su u trećem kontrolnom meču slavili u duelu sa Šturmom.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Treći kontrolni susret koji su fudbaleri Jagodine odigrali u sklopu priprema u Antaliji bio je i "treća sreća" za izabranike Mladena Dodića.

Trećeplasirani tim Jelen Superligi savladao je ekipu austrijskog Šturma iz Graca rezultatom 3:2 (1:1), a duel sa Austrijancima konačno je doneo i golove koje "Ćurani" nikako nisu uspevali da postignu na mačevima sa Metalurgom i Petrolulom.

Večerašnji susret obeležilo je sjajno drugo poluvreme ekipe Jagodine koja je lako mogla do ubedljivije pobede. Meč je bolje otvorio Šturm koji je golom u 11. minutu krunisao terensku inicijativu, dok je Đurić doneo izjednačenje Jagodini.

Već na samom startu drugog dela meča Lepović je dva puta zapretio golmanu Šturma a onda je iz trećeg puta konačno pogodio mrežu. Dva gola prednosti srpskom timu donosi Pešić nakon sjajnog centaršuta Arsenijevića.

Šturm je do kraja susreta stigao do drugog gola kojim je ublažio poraz a poslednju priliku na utakmici propustio je Šušnjar koji je otšro šutirao ali lopta nije htela u mrežu.

Ne propustite