Trener Napretka: ''Neki nas zovu 'drim timom', ali ja sam bio u pravu''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 01.04.2013.
17:47
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Fudbaleri kruševačkog Napretka proteklog vikenda su imali prvi manji kiks ovog proleća. Protiv Bežanije su remizirali u gostima, a posle meča trener Milovanović je podsetio da je bio jedan od retkih koji na Napredak nije gledao kao favorita u ovom duelu.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Lider Prve lige Srbije i dalje ima sigurnu prednost na čelnoj poziciji, bez obzira na remi bez golova protiv Bežanije u Beogradu i novi trijumf drugoplasiranog Čukaričkog.

Već poslovično oprezan u izjavama, trener Napretka Nenad Milovanović ističe kako je bio u pravu što svoj tim nije proglasio favoritom pre meča.

''Napredak su proglasili drim-timom još 1. jula, ali u najavi ovog meča sam rekao da nismo favoriti i mislim da sam bio u pravu. Bežanija je pokazala da dobro igra i da se ekstremno dobro pojačala. Oni su pretili iz nekih svojih pozicija u prvom poluvremenu, mi smo imali svoje prilike, Gavrić nije iskoristio tri šanse, tako da rezultat je realan'', izjavio je Milovanović.

Ipak, ono što ga najviše brine jeste duga pauza koju su njegovi igrači imali od dolaska sa priprema.

''Imali smo veliki problem, jer smo sa priprema došli 23. februara, sada je već april, a odigrali smo samo dve utakmice, tako da je teško održati formu'’, naglašava Milovanović.

Ne propustite