Treneri Rada i Metalca se nadaju najboljem...

Autor: Beta Beta
ponedeljak 02.06.2014.
07:21
Izvor: Beta

Posle milanovačkih 0:0, treneri Rada i Metalca nisu imali šta da zamere svojim igračima, verujući u konačan uspeh u revanšu i overu plasmana u Superligu.

fkjavor.com
fkjavor.com

Povezane vesti

Trener fudbalera Metalca Aleksandar Janjić izjavio je danas da je zadovoljan rezultatom i igrom njegove ekipe protiv Rada u prvoj utakmici baraža za popunu Super lige Srbije.

"Rezultat je i dalje aktivan. Možemo svakako da budemo zadovoljni njime. I dalje je sve otvoreno i u drugoj utakmici će biti izuzetno zanimljivo", rekao je Janjić posle utakmice.

Fudbaleri Metalca i Rada odigrali su u nedelju u Gornjem Milanovcu nerešeno bez golova u prvoj utakmici baraža za popunu Super lige Srbije.

"Mislim da smo imali par izglednih situacija iz kojih je ozbiljnije trebalo da ugrozimo gol Rada, ali ih nažalost nismo iskoristili", kazao je Janjić.

Pomoćni trener fudbalera Rada Dragoslav Milenković rekao je da je njegovim igračima bilo "izuzetno teško" da probije odbranu Metalca.

"Jednostavno je bilo teško igrati danas protiv Metalca, koji je imao 10 igrača u odbrani. Nisu nas iznenadili time, ali je bilo izuzetno teško probiti takvu odbranu. Pokušali smo u drugom delu po bokovima da prođemo i mislim da je bilo dobro", rekao je Milenković.

FK Rad

"U svakom slučaju sam zadovoljan rezultatom, kao i igrom u drugom delu, jer nismo srljali",
dodao je on.

Rad će u sredu od 17.00 na Banjici ugostiti Metalac u revanš utakmici.

"Biće teško u revanšu... I jedni i drugi isčekuju tu drugu utakmicu, a nama će svaki gol u gostima mnogo značiti. Spremali smo se za to i nadamo se najboljem", rekao je Janjić.

Njegov kolega iz redova "Građevinara" ocenio je da se revanš utakmica "ni u čemu neće razlikovati".

"Utakmica u sredu će nama biti četvrta utakmica za 10 dana... Nismo očekivali da će baraž danas biti razrešen. Biće uzbudljivo i nadamo se uspehu", kazao je Milenković.

Ne propustite