Tresla se gora...

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 20.02.2012.
09:07
Izvor: Sportske.net

Partizanova skupština neće doneti ništa novo, u klubu tvrde da se opozicija neće ni pojaviti na današnjoj sednici.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Srpski šampion posle burne pozne jeseni, zimu provodi u stanju stalne medijske opsade.

Naime, posle obraćanja javnosti Aleksandra Stanojevića, glad za novim informacijama je dostigla maksimum, pogotovo što su "pobunjenici" nagovestili da dosta očekuju od skupštine.

Međutim, jasno je da se danas ništa epohalno neće dogoditi. Opozicija je istakla Miroslava Bogićevića kao svog kandidata, međutim samo u medijima, on nije član skupštine, pa u ovom trenutku i ne bi mogao da bude izabran.

Naravno, postoji način da se u vakuumu, ako budu izdejstvovani izbori on kooptira u najviše klupsko telo, no, aktuelna uprava poručuje da je 2014. izborna.

Do tada?

"Neće se oni ni pojaviti na skupštini. Nemaju ni deset glasova", rekao je "Sportu" član upravnog odbora Dragoljub Vukadinović, a predsednik Đurić je dodao da bi voleo da se glasa o njegovom poverenju.

To se naravno neće desiti, danas ćemo slušati izveštaje i finansijske projekcije, uz najave narednih poteza, koje svaka uprava na svetu zavije u formu bolje budućnosti.

Neće naravno ni svi delegati danas doći, jedan deo ne želi da se meša, svakako da neće biti Radomira Antića i Tomislava Karadžića, ostali će imati važne obaveze.

U svakom slučaju, velika većina onih koji se pojave biće uz Dragana Đurića, a videćemo hoće li opozicija uspeti da nakon skupštine izdejstvuje izbore, kako se spekulisalo.

"Nemaju ni za to dovoljan broj ljudi, sastajali su se po kafanama i nisu skupili podršku", dodao je Vukadinović.

Nije jasan stav navijača. Njihovi predstavnici su bili vatrene pristalice Đurića protiv Save Miloševića, sada se nisu oglašavali, osim grupa koje su protiv aktuelne uprave. Međutim i među navijačkim frakcijama bukti sukob što priču dodatno čini zanimljivom.

U svakom slučaju, biće to samo još jedna skupština...

Ne propustite