"Trio iz snova" stiže na Tašmajdan

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 25.07.2012.
21:37
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Vaterpolo klub Crvena zvezda krenuo je u realizaciju dovođenja reprezentativaca Srbije i Crne Gore koji bi trebalo da povećaju kvalitet kompletnog domaćeg šampionata a ne samo kluba sa Tašmajdana.

vkcrvenazvezda.com
vkcrvenazvezda.com

Povezane vesti

Izgleda da je sve spremno da trojica vaterpolista vrhunskog kvaliteta nastave karijeru u Crvenoj zvezdi. To bi trebalo da budu Slobodan Nikić, Nikola Rađen i crnogorski reprezentativac Denis Šefik.

Interes države je da se u domaćem šampionatu stvori jaka konkurencija VK Partizan čime bi i reprezentacija dobila mnogo.

Kako sada stoje stvari, trojica gore pomenutih skoro sigurno će od naredne sezone nositi kapicu Crvene zvezde a ostaje da se vidi da li će i Andrija Prlainović i Filip Filipović učiniti isto.

Bivši vaterpolisti Partizana čekaju konačan rasplet situacije u Pro Reku koji sigurno neće braniti trofej u LŠ ove sezone.

Ovakav razvoj situacije dogodio se zbog nezapamćene besparice koja potresa vaterpolo klubove širom Evrope a zbog toga su do sada od LŠ odustali Pro Reko i Primorje.

Spekuliše se da bi i zagrebačka Mladost mogla da učini isto a samo je pitanje trenutka koji će crnogorski klub prvi naići na ogromne probleme zbog usled finansijskih poteškoća.

Ne propustite