Trivunović: "OFK moja kuća"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 30.06.2012.
13:06
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

U prostorijama OFK Beograd predstavljeno je novo pojačanje "Romantičara". Veseljko Tirvunović zapravo je povratnik na "Karaburmu", a o zadovoljstvu što je ponovo deo plavo-bele porodice govorio je na konferenciji za medije.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Iako je prethodnih dana najavljivano da bi Veseljko Trivunović mogao da pojača ekipu Vojvodine od tog aranžmana nije bilo ništa.

Bivši fudbaler OFK Beograda poverenje je ukazao svom nekadašnjem klubu a danas je održana i konferencija za medije povodom njegovog povratka na "Omladinski stadion".

"Vesu ne treba posebno predstavljati, dobili smo jednog divnog momka i izvanrednog igrača. Polažemo nade da će uz njega stasati mladi igrači. Želim mu prijatan povratak u redove OFK Beograda i da pomogne svojim znanjem, iskustvom i majstorstvom u ostvarivanju cilja za ovu sezonu – visok plasman" rekao je sportski direktor "Romantičara", Zoran Lončar.

Trivunović je fudbalsku afirmaciju stekao na "Karaburmi" zbog čega se nijednog trenutka nije razmišljao da li da prihvati ponudu koju mu je OFK Beograd uputio.

"Vratio sam se u svoju kuću, kao da nisam ni odlazio. Srećan sam što sam opet u redovima OFK Beograda. Imao sam ponude, ali nisam nijednog trenutka razmišljao. Zahvaljujući OFK Beogradu sam stekao reprezentativno iskustvo i otišao u inostranstvo" rekao je Trivunović a onda nastavio o očekivanjima u narednoj sezoni.

"Nadam se da ćemo početi onako kako treba, pobedama. Imamo mladu ekipu pojačanu sa par iskusnijih igrača. Na nama je da pomognemo mlađim igračima. Moramo da se pripremimo dobro, kako bi probali da izborimo mesto u Evropu" zaključio je Trivunović.

Beograđani su tako dobili pojačanje koje će im pre svega značiti zbog iskustva koje nosi sa sobom. Trivunović bi u narednoj sezoni trebalo da bude lider ekipe koja planira povratak među prve četiri ekipe u Srbiji.

Ne propustite