Trka sa vremenom na "Čairu"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 15.08.2012.
12:40
Izvor: Sportske.net, JUZNEVESTI.COM

Članovi uprave Radničkog iz Niša, Gradska uprava i građevinski radnici zajedničkim snagama ulažu sve napore da meč trećeg kola JSL Real sa Nišave odigra na svom "Čairu".

juznevesti.com
juznevesti.com

Povezane vesti

Manje od deset dana ostalo je građevincima koji rade na rekonstrukciji stadiona Radničkog da završe radove koje je naložila delegacija Superlige, kako bi povratnik u Superligu meč protiv imenjaka iz Kragujevca odigrao na svom terenu.

Do 23. avgusta moraju biti postavljene stolice na južnoj i severnoj tribini, završene 4 svlačionice za igrače i sudije i uređeni pristupni putevi kojima se dolazi do stadiona.

Posla ima mnogo ali su se u Nišu svi udružili da bi cilj bio ispunjen o čemu je posvedočio i gradonačelnik Zoran Perišić.

"Pomoći ćemo koliko možemo, posvetiću se ovom što više mogu. Da učinimo sve da stadion ispuni uslove za igranje utakmice do 23. avgusta, kada bi trebalo delegacija Superlige da obiđe stadion" istakao je prvi čovek grada Niša.

Jedan od šefova gradilišta veruje u sposobnost svojih neimara i prilično je siguran da će Radnički ugostiti imenjaka iz Kragujevca na "Čairu".

"Istočna tribina može biti zagrađena, a zapad bi bio u funkciji. Na južnoj tribini 16. avgusta treba da počne postavljanje stolica, potom i na severnoj, pa na kraju na istoku" konstatovao je jedan od šefova gradilišta.

Ukoliko delegacija Superlige ne odobri Radničkom igranje na "Čairu" Nišlije će morati da ugoste Kragujevčane na stadionu u Jagodini.

Imenjaci iz Niša i Kragujevca sastaju se 25. avgusta u okviru trećeg kola Jelen Superlige.

Ne propustite