Trofej u Kupu Terzićeva novogodišnja želja

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 27.12.2012.
15:17
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Predsednik OFK Beograda dr Zvezdan Terzić govorio je na novogodšinjem koktelu tog kluba a pored rekapituliranja učinjenog u godini na izmaku bivši predsednik FSS poželeo je trofej Kupa Srbije za Novu godinu.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Tradicionalni novogodišnji koktel koji organizuje OFK Beograd održan je i ove godine a njemu su prisustvovali bivši fudbaleri tog kluba, sadašnji prvotimci kao i članovi stručnog štaba i rukovodioci tima sa Stare Karaburme.

Predsednik Zvezdan Terzić uručio je priznanja najboljim pojedincima a održao je i prigodan govor u kome je rekapitulirao sve ono što se dešavalo u 2012. godini.

"Zadovoljni smo sezonom iza nas, iako pozicija na tabeli nije merilo kvaliteta OFK Beograda. Uspeli smo da napravimo veliki niz pobeda, da u deset dana dva puta pobedimo Crvenu Zvezdu, plasiramo se u polufinale kupa, a i stvorili smo tim koji ima snagu i kvalitet za visoke domete. Odličan stručni štab i ceo tim uliva optimizam u narednoj sezoni" kazao je Terzič.

On je kao zajedničku želju svih zaposlenih u OFK Beogradu naveo osvajanje trofeja u Kupu Srbije.

"Uspešnu godinu želim svim igračima, celom stručnom štabu, radnoj zajednici, upravi kluba, navijačima i prijateljima uz želju da se naredne godine radujemo osvajanju trofeja Kupa Srbije" završio je Terzić.

OFK Beograd godinu na izmaku završava kao devetoplasirani klub na tabeli Jelen Superlige a u Kupu se na proleće sastaje sa ekipom Vojvodine u polufinalu najmasovnijeg takmičenja.

Ne propustite