Troicki - Sa Floride ponovo u svetski vrh!

Autor: Darko Mitrović
sreda 11.12.2013.
14:29
Izvor: Sportske.net, img academy

Viktor Troicki će period do zvaničnog povratka na ATP turnire maksimalno iskoristiti, pripremajući se u sjajnim uslovima koje pruža IMG Boletieri Akademija na Floridi.

IMG Academy
IMG Academy

Povezane vesti

Posredstvom našeg poznatog teniskog menadžera iz Severne Amerike Zlatka Milačića, postignut je dogovor između prestižne IMG Boletieri Akademije i našeg teniskog asa da se od sada priprema za povratak u svetsku tenisku elitu u idealnim uslovima njihovog kompleksa na Floridi!

''IMG Boletieri Akademija je stvorila veliki broj legendarnih tenisera zlatne ere ovog sporta, i presrećni smo što će biti domaćin našem Viktoru Troickom u pripremama za povratak u svetski vrh – tamo gde mu je i mesto!'', naglašava Zlatko Milačić, inicijator ove ideje.

Poziv najveće teniske akademije na svetu upućen je i svim ostalim članovima Dejvis Kup reprezentacije Srbije, koji bi – uz izuzetne tehničke i vremenske uslove – imali veliku korist kroz zajedničke treninge i sparingovanje sa drugim vodećim ATP teniskim asovima iz celog sveta.

''Sigurni smo da će ova zanimljiva saradnja sa IMG Boletieri Akademijom biti od velike važnosti za Viktorov povratak i dalju tenisku karijeru – u društvu teniske elite i njegovih drugova iz Dejvis Kup reprezentacije Srbije, što je svesrdno podržao i selektor tima Bogdan Obradović'',
sa posebnim zadovoljstvom zaključuje Zlatko Milačić, predstavnik Akademije za naše prostore.

Poželimo Viktoru brz povratak u idealnim uslovima sunčane Floride!

Ne propustite