Trošenje legendi...

Autor: Boris Jovanović
utorak 06.11.2012.
09:19
Izvor: Sportske.net

Najava tužbe od strane bivšeg trenera pokazuje kako Zvezda olako troši i kredite i svoje legende.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Robert Prosinečki je u razgovoru za "Mocart sport" potvrdio da će tužiti Crvenu zvezdu, odnosno da je izgubio strpljenje.

On potražuje 200 000 evra, na "Marakani" se nisu javljali njegovom advokatu pa će slučaj rešavati FIFA.

Robi je samo jedan od legendi koja je ušla u spor sa Crvenom zvezdom, a silne izjave ljubavi sa obe strane su sada zaboravljene. Otišao je sa klupe zbog, kako je rekao pritiska i nemoguće finansijske situacije, čekao nekoliko meseci i preti tužbom.

Zvezda je ranije bila na naslovnim stranama kada je u pitanju bio dug prema bivšem kapitenu Bošku Đurovskom, duguje i Maroviću, koji je radio kao Robijev pomoćnik, a takođe je učestvovao u najvećem uspehu u klupskoj istoriji.

Odnosi sa Draganom Džajićem su ostali nerazjašnjeni, od najave povratka u klub do obostranog izbegavanja odgovora na pitanje gde je zapelo posle najave da će zauzeti jednu od čelnih funkcija. Sada se ponovo pominje njegov povratak, ali kao alternativa sadašnjoj upravi.

Ni Dušan Savić nije baš na istim talasnim dužinama sa sadašnjom upravom, kao ni Stevan Stojanović koji je između redova optuživan za ključnu ulogu u slučaju "Ćosić", odnosno prodaji talentovanog igrača Rusima.

Nabrajanje nas neće nikuda odvesti, ali ako se sećate preuzimanja posrnulog kluba od strane nekadašnjih igrača, među njima su odnosi poremećeni, Adžić i Krivokuća su napustili klub, Maravić je takođe bio glasan kritičar načina rada u Crvenoj zvezdi.

Prosinečki je svojevremeno probudio nadu, sada traži zarađeno, a čitava priča ostavlja gorak ukus.

Ne propustite