Tumba pogodio sa Kojićem i Lukom?

Autor: Darko Mitrović
sreda 06.03.2013.
15:37
Izvor: Sportske.net

Za razliku od letošnjeg prelaznog roka, zimska pojačanja Partizana vrlo brzo su opravdala taj epitet.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Prošlog leta u Partizan je stigla nekolicina fudbalera od kojih se dosta očekivalo, bar prema najavama iz Humske, ali koji se u crno-belom dresu nisu najbolje snašli.

Donekle je Stefan Šćepović opravdao poverenje golovima u prvenstenim mečevima, ali u onim najvažnijim, u Evropi, nije se pokazao kao pojačanje, pa je posle samo šest meseci napustio Humsku.

Slično je prošao i defanzivac Sreten Sretenović, koji za razliku od Šćepovića, jedva da je odigrao i jedan ceo meč u zvaničnim mečevima u dresu Partizana.

O Libijcu Zabiji se govorilo samo kad napravi neki problem, a takvih situacija je bilo previše prošle jeseni, pa je i sa njim saradnja prekinuta bez obzira na veliku dozu strpljenja koju je prema njemu imao trener Vermezović.

Ni Lovre se nije iskazao u onoj meri, kako se to očekivalo, dok Pauljević tek sada uspeva da se nametne, između ostalog i zahvaljujući suspenziji Aleksandra Miljkovića.

Možda je prerano to reći, ali zimska pojačanja, prvenstveno doskorašnji tandem Rada Kojić i Luka, nagoveštavaju da će crno-beli od njih imati znatno veće koristi i da je sportski direktor Tumbaković baš pogodio kada ih je, posle dugih pregovora sa Rankom Stojićem, konačno doveo u Humsku.

Luka se upisao u strelce već u svom prvenstvenom debiju za Partizan, Kojić je to dva puta učinio u narednom meču, protiv BSK-a u Borči, a i jedan i drugi su, kako stvari stoje, već stekli status standardnih prvotimaca.

Ipak, do kraja sezone ima još 13 mečeva, pa je na Kojiću i Luki da početne pohvale i utiske potvrde i u nastavku šampionata.

Ne propustite