Tumba potvrdio: ''Idem u Kinu!''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 22.04.2013.
20:17
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Ako je dilema i postojala, više je nema - Ljubiša Tumbaković napušta funkciju sportskog direktora Partizana i preuzima ekipu kineskog Vuhana!

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Današnju iznenađujuću informaciju da odlazi iz Partizana, tokom večeri je potvrdio i sam Ljubiša Tumbaković, koji je naglasio da je u pitanju bila ponuda ''koja se ne odbija''.

Sada već bivši sportski direktor Partizana naglasio je da njegov odlazak nema nikakve veze sa prethodnim medijskim spekulacijama da je u sukobu sa upravom kluba.

''Zvali su me u pola tri, u noći između nedelje i ponedeljka, rekli da su ostali bez trenera i da veruju da samo ja mogu da ih spasim ispadanja, jer su na šest utakmica osvojili samo bod. Morao sam da im odgovorim odmah i istog trenutka sam doneo odluku'', izjavio je Tumbaković, a prenosi ''Žurnal''.

Posle ovog njegovog objašnjenja postavlja se samo pitanje zbog čega su iz kluba tokom popodneva izjavili da Tumbaković nije prihvatio ponudu.

U svakom slučaju, dosadašnji sportski direktor Partizana ipak se vraća u Kinu, iako je pre nekoliko meseci uspeo da odoli primamljivom zovu sa Istoka, tvrdeći tada da je dao reč ljudima u Humskoj i da je neće pogaziti.








Ne propustite