Tumba: ''Robi pravi pozitivac'', Tošić: ''Mnogo mi je pomogao''

Autor: Darko Mitrović
utorak 21.08.2012.
21:32
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Odlazak Roberta Prosinečkog iz Crvene zvezde iznenadio je sportsku javnost u Srbiji, a dan posle njegove ovakve odluke, sada već bivši trener crveno-belih dobija samo reči hvale sa svih strana...

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Povodom ostavke Roberta Prosinečkog danas se oglasio i sportski direktor Partizana Ljubiša Tumbaković, koji takođe tvrdi da je mladi trener ostavio dobar utisak na njega, ali nije želeo da se upušta u razloge njegove odluke da napusti klupu ''večitog rivala''.

''Sama činjenica da jedan mlad i perspektivan trener dolazi iz Hrvatske da radi u Srbiji, za mene je predstavljala nešto pozitivno. I on sam je bio baš pozitivan, ostavio je dobar utisak na mene, zagovarao je igru, u skladu s tim i selektirao ekipu i meni lično je sve to izgledalo dobro, ali ne želim da komentarišem zbog čega je na kraju odlučio da ode'', ističe Tumbaković.

Doskorašnji fudbaler Crvene zvezde Duško Tošić
iz Turske ističe da je iznenađen odlukom svog bivšeg trenera, za koga ističe da mu je mnogo pomogao tokom saradnje u Crvenoj zvezdi.

''To je za mene jedno neprijatno iznenađenje, smatram i da je to udarac za klub, igrače, navijače... Mnogo je pomogao i meni lično i ostalim igračima, podigao nas je na jedan viši nivo. Pričao sam i sa bivšim saigračima, teško im je pao Robijev odlazak...'', objašnjava Tošić.

Ne propustite