Tumba zatečen, sledi razgovor sa Šćepovićem...

Autor: Darko Mitrović
sreda 04.07.2012.
16:20
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Vest da su čelnici Anžija ozbiljno zainteresovani za Marka Šćepovića iznenadila je sportskog direktora crno-belih, koji je najavio da će u toku dana na tu temu razgovarati sa napadačem crno-belih koji se oporavlja od povrede.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Podsećajući na stav kluba kako neće biti prodaje mladih igrača, Ljubiša Tumbaković ne krije iznenađenje posle vesti da je Anži ponudio devet miliona evra za Marka Šćepovića i da bi crno-beli već na zimu mogli da ostanu bez talentovanog napadača.

''Ja sam zatečen... Niko me nije kontaktirao iz kluba tim povodom, a nisam ni sa Markom razgovarao. Planiram da to učinim tokom dana. Mislim da Rusi ništa ne prepuštaju slučaju i ako je istina da žele Šćepovića, jasno je da su dobili prave informacije o njemu.'', izjavio je Tumbaković.

Kad su u pitanju potencijalne ponude za iskusnije igrače, čiji se odlazak najavljivao u medijima u prethodnom periodu, Tumbaković uverava da novosti još uvek nema, izuzev kad je on sam u pitanju, jer su Kinezi baš uporni da ga ponovo angažuju.

''Takvi su oni, slično je bilo i kada sam prvi put odlazio tamo. U početku nisam hteo, pa sam onda proveo prelepih šest godina. Ipak, imam svoje principe, pre dva meseca sam došao u Partizan i moj stav je jasan'', poručio je Tumbaković.

O pojačanjima se ''još uvek razmišlja'', prvenstveno o dugo najavljivanom defanzivcu, ali će se po svoj prilici najpre pružiti šansa talentovanim Ostojiću i Saviću, pa ukoliko na zvaničnim mečevima pokažu ono što pokazuju na pripremama, možda neće ni biti više dolazaka u Humsku ovog leta.







Ne propustite