Tumbaković: "Ninkovićeva kazna samo maska"

Autor: Boris Jovanović
subota 27.10.2012.
09:02
Izvor: Sportske.net

Za kratko vreme Nikola Ninković je mnogo toga preturio preko glave. Ostao na tribinama "Meace", a iz Srbije stigle vesti o jednogodišnjoj suspenziji. Partizan ljut na FSS.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Nakon meča Vladimir Vermezović je negirao da je zbog vesti o suspenziji Ninkovića koja je Partizan zatekla u Milanu, talentovanog fudbalera izostavio iz protokola.

On je svoj potez pravdao taktičkim razlozima, a "Džigi" je meč gledao iz lože milanskog stadiona.

Odmah su se pojavile priče da je Partizan želeo da ga sakrije od italijanskih skauta, ali one baš nemaju puno veze sa razumom, u vremenu globalnog sela u kome živimo, gde je baš svaka informacija tog tipa lako dostupna.

Mladi fudbaler se nije oglašavao, a po povratku iz Milana, crno - beli su zauzeli stav povodom kažnjavanja Ninkovića. On će zbog tuče nakon meča sa Englezima godinu dana biti van svih reprezentativnih selekcija.

"FSS gura svoj neuspeh pod tepih, a kažnjava Ninkovića. Slomilo se na dečku koji ima 18 godina, dok pokušavaju da sklone sa strane činjenicu da se nismo plasirali na EP", rekao je "Sportu" Ljubiša Tumbaković.

"Mi u Partizanu nismo imali nijedan problem sa Ninkovićem, to se isključivo dešavalo u nacionalnom timu. Neka se zapitaju kako se sa tom decom radilo", rekao je juče Tumbaković novinarima u Humskoj.

Osim Ninkovića, jednogodišnja suspenzija iz svih reprezentativnih selekcija izrečena je i napadaču Zvezde, Ognjenu Mudrinskom.

Ne propustite