Tumbin konkurs

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 31.05.2012.
08:54
Izvor: Sportske.net

Partizan ostaje bez Rnića, klub traži štopera koji bi činio tandem sa Ivanovim. Pajović jedna solucija, crno - beli se okrenuli inostranstvu. Slede pregovori sa Stefanom Šćepovićem, u igri još nekoliko fudbalera, ali sve zavisi od odlazaka Kamare, Tomića,

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Prvi zadatak Ljubiše Tumbakovića je dovođenje štopera.

Kako pišu dnevni listovi, kapiten Rada Pajović je i dalje u igri, ali je na čekanju, jer crno - beli pokušavaju da dovedu iskusnijeg igrača iz inostranstva.

Pominjano je misteriozno pojačanje iz Bugarske, igrač koji bi bio tandem u poslednjoj liniji sa Ivanovim. Krenula je i licitacija sa imenima, uglavnom igrača koji su u poslednje vreme kao na traci debitovali za reprezentaciju naših suseda.

Međutim, to se izjalovilo, a Tumbaković i Vermezović su se okrenuli drugim metama.

Ono što se pretpostavlja je da će od standardnih fudbalera Humsku napustiti Kamara i Tomić koji su i najmotivisaniji da napuste Partizan, ali oni čekaju ponude iz Italije.

Za Kamaru ih još nema, naši izvori tvrde da je Tomić blizu Lacija i da se čeka da Rimljani dobiju trenera, kako bi krenuli u akciju.

Ali, to je i dalje na dugom štapu, pa Partizan i dalje odmerava pojačanja. Bez obzira na odlaske, meta je Stefan Šćepović koji ima i drugih ponuda, ali želi da igra standardno, pregovori će uslediti u drugoj nedelji juna, neće biti čudo ako se pojavi na pripremama.

I dalje se pominje Katai kao jedno od rešenja u veznom redu i na boku ali je crno - belom bliži Filip Knežević iz Čačka.

Ovih dana govorilo se i o prodaji Miljkovića, jer je na desnom beku gužva, uz Aksentijevića tu je i novajlija Pauljević, a u klubu ne kriju da bi se oslobodili viška stranaca, pre svih Andersona i Mange, dok je Eduardo otpisan zbog povrede za jesenji deo sezone.

Vukić bi trebalo da počne pripreme sa timom, kao i Babović, uostalom imaju ugovore, a utihnule su priče o odlasku Smiljanića u Bursu. Taj dogovor je Tumbaković nedavno demantovao.


Ne propustite