Turci zovu Milivojevića?

Autor: Miloš Marković
četvrtak 28.03.2013.
09:24
Izvor: Sportske.net

Srpskoj koloniji u Turskoj, gde već sada sa uspehom nastupa određeni broj naših fudbalera, uskoro bi mogao da se pridruži i neko od (trojice) reprezentativaca koje želi Bešiktaš.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Naime, bazu srpskih fudbalera koji su odnedavno bukvalno preplavili tursko fudbalsko nebo, već u narednom prelaznom roku mogli bi da se pridruže novi naši fudbaleri.

Kako je preneo „Sport“, čelnici Bešiktaša impresionirani su onim što su videli na utakmicama u Zagrebu i Novom Sadu, te su kao svoje prve želje za naredni prelazni rok označili Luku Milivojevića, Filipa Đorđevića i Dušana Tadića.

„Smatramo da ovi igrači poseduju kvalitet potreban za igranje na visokom nivou i po prikazanom su skrenuli pažnju na sebe.“, rekao je „Sportu“ tehnički direktor Bešiktaša, Samet Ajaba.

Svesni da će znatno teže doći do Đorđevića i Tadića za koje interesovanje pokazuju i veliki klubovi zapadne Evrope, Turci su svoju pažnju navodno usmerili konkretno na Luku Milivojevića.

Zvezdin reprezentativac već neko vreme privlači pažnju zainteresovanih klubova, čelnici Bešiktaša su, kako se navodi, već poslali zvaničnu ponudu na adresu Crvene zvezde u iznosu od tri miliona evra!

Svakako da bi prodaja reprezentativca Milivojevića umnogome popravila finansijsko stanje u klubu sa „Marakane“, koji je već krenuo da traži pojačanja za narednu sezonu.

U medijima je juče osvanula vest o defanzivcu Fokobu iz Sportinga, ali trener Sa Pinto ističe da će se o eventualnim dolascima razgovarati tek u junu.


Ne propustite