Tvente promovisao Tadića!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 08.05.2012.
16:48
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac koji je iz redova Groningena prešao u Tvente promovisan je danas od strane tog kluba. Za zvanični sajt holandskog prvoligaša istakao je da mu je zadovoljstvo što će raditi sa Stivom Meklarenom i da je spreman da se posveti radu kako

fctwente.nl
fctwente.nl

Povezane vesti

Fudbalski klub Tvente danas je promovisao pojačanje koje stiže iz Groningena. Dušan Tadić odlučio se da promeni klub ali je ostao u istoj ligi. Na promociji je za sajt kluba istakao da se raduje što će postati deo Tventea i da je o klubu čuo samo pozitivne priče.

Tadić nije prvi Srbin koji će igrati za Tvente pošto je pre njega i Slobodan Rajković nosio dres ovog kluba. Upravo je od bivšeg Čelsijevog igrača Tadić čuo samo reči hvale o svom novom timu.

"Rajković je moj dobar prijatelj i on je u Tventeu proveo dve sezone. Tada je sa klubom osvojio šampionsku titulu a od njega sam čuo sve najbolje o klubu i treneru Meklarenu" rekao je bivši igrač Vojvodine i Groningena.

Tadić je danas sa Tventeom potpisao trogodišnji ugovor sa mogućnošću produžetka na još dve godine. Njegove prve želje po dolasku u novu sredinu jesu da se što bolje uklopi u ekipu i da nakon toga opravda povrenje koje mu je ukazano ovim transferom.

"Nadam se da ću imati šta da pokažem u svom novom klubu. Tim poseduje kreativnost i kvalitet koji su neophodni a ja se radujem što ću karijeru nastaviti baš u Tventeu. Što se tiče pozicije na kojoj očekujem da igram, tu nemam posebnih zahteva. Dobro se služim obema nogama a ofanzivni zadaci mi najviše odgovaraju" rekao je Tadić za klupski sajt.

Tadić bi uskoro mogao da dobije i poziv Siniše Mihajlovića, ukoliko FSS i potencijalni selektor utanače detalje 15. maja, pošto se u javnosti već navodi da će novi selektor ozbiljno podmladiti tim.

Ne propustite