U crno-beli 'Hram' za 200 dinara!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 27.02.2014.
17:34
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Partizan saopštio je cene ulaznica za predstojeći duel sa Radničkim iz Niša i obavestio navijače da će karte za meč 17. kola JSL moći da kupe samo na dan odigravanja utakmice.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Šestostruki uzastopni šampion Srbije u subotu će imati prolećnu premijeru u Jelen Superligi pred svojim navijačima i to na stadionu u Humskoj koji je tokom zimske pauze poprimio sasvim novo ruho.

U "Hramu fudbala" u Humskoj ulici postavljene su crno-bele stolice a igrači su u četvrtak imali priliku da treniraju pred tribinama na kojima su postavljene stolice u bojama kluba.

Prvi klub koji će igrati protiv Partizana u crno-belom "Hramu" biće ekipa Radničkog iz Niša. Utakmica je na programu u subotu od 17 časova a FK Partizan je danas saopštio cene karata za predstojeći meč.

Ulaznice za duel sa Radničkim iz Niša koštaju 200 i 400 dinara a navijači će moći da ih kupe samo na dan odigravanja utakmice.


Blagajne podno južne tribine radiće samo u subotu od 10 do 17 časova. Ulaznice za južnu tribinu koštaju 200, na istočnu i zapadnu 400 dinara.

FK Partizan nastavlja sa akcijom "Porodična tribina". Kroz ovu akciju je omogućeno da svaki roditelj, koji kupi kartu od samo 100 dinara, uvede svoje mališane da zajedno bodre crno-bele.

Porodična tribina  je rezervisana za Partizanove najmlađe navijače sa roditeljima, na zapadnoj strani, ulaz E.

Ne propustite