U Humskoj Žandarmerija branila upravu od navijača!?

Autor: Darko Mitrović
subota 26.10.2013.
21:57
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Tokom utakmice između Partizana i Napretka pažnju je privukao ulazak pripadnika Žandarmerije na zapadnu tribinu, blizu lože stadiona u Humskoj. Razlog - novi incidenti na relaciji navijači-uprava.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Razvoj događaja na utakmici između Partizana i Napretka u Humskoj ponovo je pokvario raspoloženje navijačima crno-belih, koji su se ponovo oglasili zahtevima za promenu rukovodećeg kadra u klubu, ali i odlazak trenera Rašovića.

Kako je Napredak u drugom poluvermenu došao u vođstvo i bio sve bliži pobedi, tako su takva skandiranja bila sve žešća, ali se nije sve završilo samo na tome.

U 80. minutu na zapadnu tribinu ušli su pripadnici Žandarmerije, jer su prisutni navijači Partizana na toj tribini, tačnije jedan broj njih, zasuli centralnu ložu upaljačima i plastičnim čašama. Kao i nedavno, kada im je generalni sekretar Darko Grubor uzvratio, i ovog puta je došlo do određene reakcije iz lože, pa je sve pretilo da sukob još više eskalira.

Ipak, ulaskom pripadnika Žandarmerije sve se brzo smirilo, a ubrzo je svima na stadionu pažnju skrenuo i izjednačujući gol Predraga Luke, koji je takođe doprineo smirivanju situacije.

Ne propustite