U Igokei razmišljaju o istupanju iz ABA lige!?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 25.02.2013.
18:27
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Lider ABA lige koji je, bar prema pravilima za koja smo svi do pre neki dan mislili da su važeća, na pragu plasmana u Evroligu, mogao bi da bude i najviše oštećen ukoliko se obistine tvrdnje čelnika elitnog evropskog takmičenja.

glassrpske.com
glassrpske.com

Povezane vesti

Reč čelnika Evrolige očigledno je jača od tvrdnji ljudi koji vode regionalno takmičenje što se i u ponedeljak potvrdilo saopštenjem kojim se demantuju tvrdnje direktora ABA lige Josipa Bilića oko načina plasmana u Evroligu.

Ostaje još jedno nada da u Evroligi budu dobre volje, pa zbog ''neobaveštenosti'' čelnika ABA lige prihvate tumačenje koje je pred početak sezone prezentovano klubovima učesnicima regionalnog takmičenja.

Razvoj događaja sa posebniom interesovanjem prate u Igokei, koja mesecima drži čelnu poziciju na tabeli ABA lige, ali čak i da je zadrže u naredna četiri kola, to im po svoj prilici neće doneti istorijski plasman u evropsku elitu.

Zbog svega, čelnici kluba iz Laktaša razmišljaju i o istupanju iz regionalne lige.

''Iako dolazimo iz malog grada, mi jesmo ozbiljan klub. Ako se sada promeni ono što nam je predočeno pre osam meseci, shvatićemno to lično i dobro razmisliti o daljim nastupima u ABA ligi. Čim dobijemo zvanično saopštenje ABA lige i mi ćemo se oglasiti svojim saopštenjem'', poručio je u izjavi ''Novostima'' predsednik Igokee Boris Spasojević.

Ne propustite