U Jagodini svi zadovoljni

Autor: Beta Beta
subota 03.05.2014.
22:27
Izvor: Beta

Trener Jagodine Mladen Dodić nije imao šta da zameri kombinovanom timu koji je izveo protiv OFK-a, bez obzira što su bodovi otišli na Karaburmu. Naravno, još zadovoljniji su gosti koji su sve bliži opstanku u Superligi.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Pomoćni trener OFK Beograda Saša Kljajić rekao je danas da je njegov tim danas pobedio Jagodinu zahvaljujući poboljšanju forme fudbalera u poslednjim kolima.

"Ovo su specifični trenuci za našu ekipu, ne samo ova utakmica nego sve u poslednje vreme. U tim utakmicama smo dizali formu i izlazili kao pobednici, a tako je bilo i danas. Poveli smo sa 2:0 u prvom poluvremenu, a u drugom su igrači bili više u grču, tek pred kraj smo imali neke šanse. Ali, rezultat nam je bio bitniji od lepote igre", rekao je Kljajić.

OFK Beograd je pobedio sa 2:0 i tako se udaljio iz opasne zone. Jagodina je zadržala treće mesto, zato što je Radnički 1923 u gostima pobedio čukarički.

"Ostvarili smo rezultat. Imamo još tri utakmice do kraja da bismo osigurali opstanak", rekao je Kljajić.

Trener Jagodine Mladen Dodić kazao je da je njegov tim igrao u kombinovanom sastavu zbog kartona i povreda i da bi bio svež za finale kupa protiv Vojvodine u sredu.

"Ovaj sastav je pokazao da može da igra, iako smo primili dva gola u prvom poluvremenu. Možda je ovo utakmica paradoksa jer smo ovde stvorili najviše šansi čitavog proleća. Nismo uspeli čak ni iz penala da postignemo gol",
rekao je Dodić.

"Svojim igračima jedino mogu da zamerim na neefikasnosti, jer smo mi do sada igrali na gol više. Čestitam OFK-i na pobedi. Igračima sam rekao da podignu glavu, jer ako budemo uspeli ovoliko šansi da stvorimo u sredu mi ćemo onda pobediti što je za nas utakmica godine", rekao je Dodić.

Ne propustite