U Londonu kao protiv Španije...

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 09.07.2012.
22:13
Izvor: Sportske.net

Reprezentacija Srbije vratila se trijumfalno iz španskog Portugaletea, ostvarene su sve tri pobede, ali selektor Udovičić i dalje brine zbog povreda koje njegovu selekciju prate od starta priprema za olimpijske igre.

waterpoloserbia.org
waterpoloserbia.org

Povezane vesti

Kapiten Vanja Udovičić se još uvek nije potpuno oporavio od najnovije povrede palca, a selektor se nada da će u sredu imati jasniju sliku u kojoj meri na njega može da računa u narednom periodu.

''Nalazimo se u situaciji koja nije očekivana, a nije ni prirodna. Moraćemo da izvučemo maksimum u naredne dve nedelje. Zbog izostanka ključnih igrača neke stvari nismo uspeli da dovedemo do savršenstva i zato sada moramo mnogo više energije da uložimo kako bismo došli do željenog niovoa igre'', poručio je selektor Dejan Udovičić.

Ono što svakako može da ga ohrabri i pored svih problema, jeste igra njegovog tima protiv Španije na minulom turniru i trijumf rezultatom 14:8.

''Protiv Španije smo odigrali u takmičarskom ritmu i zaista smo dominirali. To je nešto što nas hrabri pred London'', poručio je Udovičić.


Ne propustite