U Napretku cene Subotičane

Autor: Darko Mitrović
utorak 08.10.2013.
18:25
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Žrebom parova osmine finala Kupa Srbije određeno je da će kruševački Napredak biti gost Spartaka u Subotici. Trener Kruševljana Nenad Milovanović podseća da je Spartak slavio u prvenstvenom meču, ali veruje da će ovog puta njegov tim izaći kao pobednik.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Od povratka Nenada Milovanovića na klupu Napretka, kruševački superligaš pruža bolje partije u Superligi, a kada je u pitanju Kup takmičenje, Napredak će u osmoni finala na megdan Spartaku u Subotici.

U orvoj reakciji na žreb, trener Milovanović je naglasio da će ekipa Napretka u Subotici biti na velikom iskušenju, ali veruje da će njegovi igrači pružiti maksimum i vratiti se kući u pobedničkom raspoloženju.

Ipak, on podseća da je još rano za pripremu tog meča, jer će do tada Napredak imati i dva prvenstvena susreta.

''Napredak je u prvenstvu već igrao sa Spartakom, i izgubili smo tu utakmicu. Nemoguće je potceniti Spartak. To je klub koji ima veliki broj odličnih pojedinaca koji nose igru. Obzirom da imaju novog trenera, imaju i novu energiju, i biće to teška utakmica.

Nadam se da će se Napredak iz Subotice vratiti pod Bagdalu neporažen, ali mi svakako ne smemo da zaboravimo da nas pre Kupa čekaju dve jako teške utakmice''
, izjavio je Milovanović.

Podsetimo, mečevi osmine finala Kupa Srbije igraju se 30. oktobra.

Ne propustite