U Napretku najavljuju novi trijumf

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 16.08.2012.
23:13
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Uoči utakmice drugog kola Prve lige Srbije, Kruševljani su danas najavili subotnji duel sa ekipom Mladosti iz Lučana.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Jedna od uzdanica Napretka ove sezone, Nenad Gavrić naglasio je da je pobeda u prvom kolu nad ekipom Inđije skinula psihološki pritisak sa njegovog tima, pa veruje da će Kruševljani i pred svojim navijačima osvojiti nove bodove.

''U životu se ništa ne mora, ali mi dobro znamo za koji klub igramo, znamo da ovaj klub, njegovi navijači i ovaj grad zaslužuju radost i pobede i zbog toga smo i želeli pobedu, kao što je želimo i u subotu, da napravimo dobar start pred našim navijačima', kaže strelac prvog i asistent kod drugog gola za Napredak u prošlom susretu.

Šef stručnog štaba Nenad Milovanović opominje da ne sme biti nikakvog opuštanja.

''Disciplina na terenu u prvom meču je bila izvanredna i na tome se zahvaljujem igračima. Moramo maksimalno ozbiljno da pristupimo utakmici u subotu, jer je Mladost vrlo dobra ekipa koja je napravila veliki uspeh prošle sezone sa trećim mestom u našoj ligi.

Imaju iskusne igrače poput Avramovića i Usenija i najveća bi greška bila suditi im po prvom kolu i kiksu koji su napravili protiv Jedinstva. Želimo da pobedimo, ali ćemo morati mnogo znoja da prolijemo da bi do ta tri boda došli''
, zaključuje Milovanović, a prenosi zvanični klupski sajt.

Ne propustite