U Nefčiju zaziru od Markeca

Autor: Darko Mitrović
utorak 20.11.2012.
18:24
Izvor: Sportske.net

Za razliku od golmana Saše Stamenkovića, koji je već obećao trijumf Nefčija, njegovi saigrači su nešto oprezniji u izjavama pred duel sa Partizanom.

azerisport.com
azerisport.com

Povezane vesti

Tako fudbaler Nefčija Džavid Imamerdijev naglašava da će njegov tim morati da iskoristi svaku priliku za gol, jer će, kako kaže, i Partizan doći da pobedi.

''Bilo bi dobro da rano postignemo gol. Moramo svaku priliku da koristimo, jer bi u suprotnom moglo da se završi loše po nas, pošto će i Partizan igrati na pobedu'', izjavio je Imamerdijev.

Iako Partizan ima mladu ekipu, on smatra da je evropsko iskustvo ipak na strani šampiona Srbije.

''Našem klubu je ovo prvo učešće u grupnoj fazi Lige evrope, dok je Partizan igrao i u Ligi šampiona. Ali, voleli bismo da vidimo pune tribine u četvrtak. Ako budemo imali veliku podršku navijača, i nama će biti znatno lakše. Teško je napraviti istorijski rezultat, ako ga niko neće podržati'', poručio je Imamerdijev.

Kad je u pitanju ekipa Partizana, on se posebno pribojama mladog Lazara Markovića.

''Jaka su ekipa. Nekoliko igrača iz meča u Beogradu mi je ostalo u sećanju, a posebno sam zapamtio igrača sa brojem 50 (Lazara Markovića). Mi ćemo morati da igramo bolje nego u Beogradu ako želimo pobedu'', zaključio je Imamerdijev.

Ne propustite