U Nišu "banja" ili novi udarac? (13:30)

Autor: Boris Jovanović
subota 03.11.2012.
09:47
Izvor: Sportske.net

Partizan nakon eliminacije iz kupa mora da se vrati na pobednički kolosek, kako ne bi izgubio i čelnu poziciju u ligi. Nišlije se uzdaju u "Čair".

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Crno - beli su potisnuli poraz u kupu u drugi plan, ali je na naslovne strane dospela priča o lošoj finansijskoj situaciji u klubu.

Ipak, šampion se okrenuo utakmici u Nišu koja je jedno od najvećih iskušenja do kraja jeseni.

"Promeniću deset igrača", bio je jasan Vladimir Vermezović jer su rezervisti, odnosno njihova igra skupo koštali crno - bele u sredu.

U ovom trenutku najvažnije je nastaviti seriju pobeda, vremena za utisak će biti, verovatno već u četvrtak kada u Beogradu gostuje slavni Inter.

"Igrači su spremni, očekujem pobedu", dodao je trener Partizana.

U Nišu su popili gorku pilulu na "Karaburmi". Iako kažu da je igra bila bolja od konačnih 1:5, jasno je da se retko ko u Srbiji "izvadio" na Partizanu.

"Dolaze nam u nezgodno vreme, sad su mobilisani nakon ispadanja iz kupa. Ali, imaćemo pune tribine iza nas, motivacija ne može da bude veća. Probaćemo da pobedimo, mada bi bod, iskreno, mnogo značio", objašnjavaju Nišlije.

Karte su planule, ostao je tek manji kontigent onih najjeftinijih. "Čair" u novom ruhu zaslužuje ovakve predstave, Zvezda se izvukla u Nišu,  videćemo kako će se Radnički suprotstaviti Partizanu.

Više od decenije se timovi nisu sastali u prvenstvenom duelu, a zanimljivo iz prošlosti je da je najčešće meč završavan nerešenim rezultatom. Domaćin se svakako nada da će tako biti i danas...

Duel u Nišu počinje u 13:30, prenos je na TV Arena Sport.




Ne propustite