U Novom Pazaru se opet 'lakše diše'

Autor: Beta Beta
subota 26.10.2013.
19:43
Izvor: Beta

Trener Pazaraca Milan Milanović priznao da su njegovi igrači u meč sa Donjim Sremom ušli sa velikim psihološkim pritiskom, ali da je posle trijumfa nad ekipom iz Pećinaca, situacija znatno bolja.

fkhajduk.rs
fkhajduk.rs

Povezane vesti

Trener Novog Pazara Milan Milanović rekao je da su njegovi fudbaleri igrali pod velikim pritiskom u pobedi nad Donjim Sremom, kao i da su poštenim radom zaslužili da imaju malo sreće.

"U prethodna tri kola osvojili smo bod, pa je ovo bila veoma teška utakmica. Vratilo nam se za promašaje protiv Napretka, jer su gosti imali prečku i stativu. Ako pošteno radite, sve se vrati. Igračima nemam šta da zamerim, igrali su pod pritiskom i to po očajnom terenu. Imamo 14 bodova i to je odlično", rekao je Milanović novinarima posle utakmice.

Novi Pazar je, pred oko 4.000 gledalaca na Gradskom stadionu, savladao gostujući Donji Srem sa 1:0 u 10. kolu Super lige, a jedini pogodak postigao je Miljan Mutavdžić u 45. minutu.

Trener ekipe iz Pećinaca Spasoje Jelačić izjavio je da su njegovi igrači ostali dužni novopazarskoj publici.

"Igrali smo bojažljivo u prvom poluvremenu, zbog čega smo surovo kažnjeni. Malo nas je poremetila povreda napadača Ognjana Damnjanovića, koji je rano izašao. Ritam je u drugom delu splasnuo, bilo je puno prekida, a mi u finišu nismo imali sreće da dodjemo do boda", kazao je Jelačić.

Novi Pazar je posle ovog kola na sedmom mestu sa 14 bodova, dok je Donji Srem pretposlednji i ima sedam bodova.

Pazarci će u sledećem kolu gostovati Voždovcu, a Donji Srem će ugostiti Radnički iz Niša.

Ne propustite