U Partizanu ne gledaju preko "plota"

Autor: Boris Jovanović
utorak 24.09.2013.
09:28
Izvor: Sportske.net

Crno-beli već imaju pristojnu prednost, ali se ne osvrću, niti veruju da je priča oko titule završena već posle šest kola.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Zvezda u ovakvom stanju teško može da održi i privid bitke za titulu, šest bodova prednosti nisu kapitalni, ali u srpskom fudbalu predstavljaju više nego pristojnu zalihu.

Uz to, Partizan je ranije nego što se očekivalo stavio jedinog rivala pod pritisak.

"Ne gledamo u komšiluk, kiksevi se dešavaju", prozborio je iskusni Milan Obradović, a mnogo konkretniji je predsednik šampiona Dragan Đurić.

"Lepo je biti na +6, ali ima mnogo da se igra, biće kikseva i naših i njihovih
", predviđa Dragan Đurić.

Predsednik Partizana je u razgovoru za "Sportski žurnal" podsetio da se prošlog proleća prednost njegovog tima od +11 za tili čas istopila.

Ipak, Partizanova zaliha nije mala, to im omogućava mirniju igru, jer ih čekaju gostovanja u Novom Sadu i Jagodini, kao i derbi na "Marakani". Na proleće ipak imaju znatno lakši raspored.

Zvezda će retko iz Beograda, jedino moraju u Niš do kraja jeseni, ali to nije nikakva garancija, sapleli su se na Vračaru za vikend.

U svakom slučaju na "Marakani" nemaju pravo na kiks, a moraće i da dobiju derbi. U ovom trenutku, sa skrpljenim timom, trenerom na ivici otkaza, male su šanse da se to i desi.

Ne propustite