U Partizanu ''stanje redovno''

Autor: Darko Mitrović
subota 07.09.2013.
10:24
Izvor: Sportske.net

Iako je javnost očekivala da će prvenstvena pauza biti idealna da se u Partizanu napravi ozbiljna analiza debakla u Evropi, izgleda da u Humskoj računaju na to da će vreme ''izlečiti sve rane''.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Poslednji neuspesi Partizana s vremena na vreme izazivali su oštre izjave pojedinaca u upravi kluba, čak je potpredsednik Mile Jovičić najavio ostavku, a sportski direktor Albert Nađ da će ''izneti sve šta mu je na duši'', ali izgleda da je sve to izrečeno ''u afektu'', pa ni desetak dana od eliminacije iz Evrope i blamaže u Tunu, ni jedan ni drugi nisu svoje najave do kraja realizovali, niti ima nagoveštaja kada će očekivana sednica Upravnog odbora biti održana.

U međuvremenu, Partizan je savladao ekipu Rada, izbio na prvo mesto na superligaškoj tabeli, javnost je okrenuta duelu reprezentacija Srbije i Hrvatske, pa kao da niko više u Humskoj i ne žuri da se bavi bolnim temama.

Naravno, u skladu s tim, već se pojavljuju i izjave predsednika kluba Dragana Đurića da je Partizan ''ozbiljan klub'', da neće mediji smenjivati nikoga, već da će se o svemu rešavati na organima kluba.

Takođe, od Đurić je stigla i potvrda da se i dalje radi na angažovanju još jednog pojačanja u napadačkim redovima, jer, zaboga, tokom prelaznog roka nije bilo ''dovoljno vremena''.

U javnosti se pominje Andrija Delibašić, ali ko zna, možda u Partizanu imaju i neki ''tajni adut'', neko atraktivnije ime, a da je slobodno na tržištu, kojim bi pokušali da još malo ublaže pritisak javnosti, odnosno dodatno ''zamažu oči navijačima''.






Ne propustite