U Radničkom ne brinu zbog uslova Evrolige

Autor: Darko Mitrović
utorak 05.03.2013.
17:38
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Kragujevački Radnički potvrdio informaciju da ovoj ekipi neće biti uskraćeno pravo nastupa u Evroligi, ukoliko je izbori na parketu, a predsednik kluba Ivan Grujin smatra da će u skorijoj budućnosti svi uslovi biti ispoštovani.

kkradnicki.rs
kkradnicki.rs

Povezane vesti

Kragujevčani su na svojoj zvaničnoj stranici na Fejsbuku pokušali da razjasne različita tumačenja koja su se u javnosti pojavila posle zvaničnog saopštenja iz Evrolige.

U Radničkom naglašavaju reči Radovana Lorbeka, predsednika ABA lige da klubovima koji ne ispunjavaju sve uslove neće biti uskraćeno pravo da se takmiče u Evroligi.

Prema tome, ekipa Miroslava Nikolića i dalje ima dovoljno motiva da ide na pobedu u Zadru 9. marta.

Na istu temu oglasio se i predsednik kluba Ivan Grujin, koji je u izjavi ''Telegrafu'' najavio nove infrastrukturne investicije, kako bi se rešio problem hale koja sada ne ispunjava uslove Evrolige.

''Što se tiče aerodroma, Kragujevac nije više toliko udaljen od Beograda. Do nas se stiže za sat vremena. Put je završen i od Batočine do grada, a nadam se da nekoliko kilometara neće biti nepremostiva prepreka. Kragujevac zadovoljava i kriterijum po pitanju hotela, a što se dvorane tiče u perspektivi je izgradnja mini arene sa 10-12 hiljada mesta'', izjavio je Grujin.

Dok se poslednji uslov ne ispuni, Grujin poručuje da Radnički ima i alternativu, ''ali da to nije Beograd''.


Ne propustite