U utorak sahrana Miljana Miljanića, otvorena knjiga žalosti u FSS

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 16.01.2012.
17:55
Izvor: Sportske.net, fss.rs, Novosti.rs

U prostorijama Fudbalskog saveza Srbije danas je otvorena knjiga žalosti, povoom smrti Miljana Miljanića. Komemoracija i sahrana obaviće se u utorak, uz prisustvo brojnih zvanica iz Srbije i inostranstva.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Među prvima se u knjigu žalosti upisao Vladimir Petrović Pižon, bivši selektor reprezentacije Srbije i nekadašnji Miljanićev učenik u Crvenoj zvezdi i reprezentaciji.

''Trebalo bi mi mnogo vremena da kažem sve ono što mislim i osećam prema pokojnom Čiči. On je najzaslužniji za sve što sam u fudbalu naučio. Njegove savete sam upijao i kasnije ih koristio kao igrač i kao trener. Žao mi je što nisam više vremena proveo sa njim'', istakao je Petrović.

Komemoracija povodom smrti Miljana Miljanića biće održana u utorak od 12 časova u Skupštini Beograda, a sahrana od 14.30 u Aleji velikana na Novom groblju.

Dolazak su potvrdili predstavnici UEFA, FIFA, delegacija Reala, brojni prijatelji iz nekadašnje SFRJ: Ivica Osim, Safet Sušić, Dušan Bajević, Faruk Hadžibegić, Slaven Zambata, Ante Pavlović, Ivica Grnja, Rudi Zavrl, Dejan Savićević, kao i delegacija iz Makedonije i mnogih drugih zemalja.


Ne propustite