U vezi kao na autobuskoj...

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 20.02.2012.
10:05
Izvor: Sportske.net

Po svemu sudeći, Miloš Dimitrijević i Kadu ostaju u crveno - belom. To konkurenciju u veznom redu za tri mesta čini paklenom.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

U Aziji i Rusiji je poslednja nedelja prelaznog roka, nema pregovora za Dimitrijevića i Kadua za koje su se interesovali kineski i japanski klubovi, pa će njih dvojica ostati u klubu.

Sada Prosinečki, koji ne odustaje od formacije 4 - 3 - 3 ima za tri pozicije u sredini terena čak šest kandidata.

Pre nego što počnemo sa oveštalim tezama o rotaciji i sličnim stvarima, Zvezda će u najboljem slučaju odigrati 18 mečeva narednog proleća.

Prosinečki neće puno rotirati, njegov cilj je da počne da pravi tim za sledeću sezonu.

Naravno dosta će zavisiti i od rivala, pa u nekim utakmicama gde se rival brani tako što i šofer autobusa stane pred gol, jasno je da nema potrebe za klasičnim defanzivnim veznim igračem, dok će protiv jačih rivala, recimo Mijailović biti dragocen.

Robi je probao i Milivojevića na pomenutoj poziciji, a to je igrao i Dimitrijević koji je na pripremama došao do daha i pokazao da neće tako lako prepustiti mesto startera.

Čini se da je u najboljoj poziciji Evandro koji je dirigent ekipe, a da Kadu, bez obzira što planira da ode zaslužuje mesto u timu.

A šta je sa vunderkindom Jankovićem koga treba forsirati?

Tri je mesta za koja konkurišu, Mijailović, Dimitrijević, Milivojević, Kadu, Evandro, Janković, uz to i Lazović može da igra centralnog veznog. Gužva je i na bokovima, ali tu su stvari ipak jasnije, na samom centru vri.

Videćemo ko će biti u timu kada Spartak početkom marta stigne na "Marakanu"...

Ne propustite