U "Zemunelu" buđenje proleća

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 13.01.2014.
10:04
Izvor: Sportske.net

Pojačani Partizan kreće u drugi deo sezone, cilj je naravno odbrana titule, a urađeno u prelaznom roku valja potvrditi na terenu.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaleri  Partizana će se okupiti danas posle više od mesec dana pauze.

U SC "Teleoptik" nedostajaće Vuk Rašović, nije preživeo decembar, novi trener je Marko Nikolić, a istim pravcem iz Novog Sada među šampione su stigli Vulićević, Škuletić, Trajković i prekaljeni internacionalac Drinčić.

"Kad bi se titule osvajale u kancelarijama bilo bi sjajno, odradili smo veliki posao u prelaznom roku", rekao je "Sportu" Marko Nikolić koji će od prvog dana imati na raspolaganju željena pojačanja.

Prelazni rok nije završen, naprotiv, tek se zahuktava, crno-beli će iskoristiti svaku priliku do kraja januara.

Danas neće biti ni Đembe-Đembe, kao ni Stojkovića, koji su napustili klub, Kojić se oporavlja od povrede, a neće ni svi prisutni na prozivci biti u avionu za Antaliju naredne nedelje.

Do tada će novi trener skratiti spisak, neki će na pozajmice, no kostur tima se manje-više zna.

Nikolić čeka verovatno još jednog napadača, kako bi pojačao konkurenciju, a iako se Partizan navodno dogovorio sa Stojanovićem iz niškog Radničkog, transfer još nije realizovan.

Posle uvodnih pregleda, ekipi će se danas obratiti čelnici predvođeni predsednikom Đurićem. Jasno, cilj je titula što će sigurno i prvi čovek kluba zahtevati od igrača.

Ono što je dobra vest je da će novi trener pojačanja imati na raspolaganju od prvog dana, što je retko slučaj, pa će biti dovoljno vremena da se ekipa uigra za start protiv Pazaraca u prvom kolu proleća.

Ne propustite