U Zvezdi najavljuju još bolje igre, Stojanovićeve ''slatke muke''!

Autor: Darko Mitrović
subota 08.02.2014.
18:17
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Sve bolje partije i serija pobeda crveno-belih na pripremama u Sloveniji dosta utiču na samopouzdanje u ekipi Crvene zvezde u susret drugom delu šampionata.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Podsetimo, Zvezda je u subotu savladala Kopar sa ubedljivih 4:2, a posebno je impresivno bilo prvih 20-ak minuta, kada su crveno-beli postigli čak tri pogotka.

Naravno, trener Slaviša Stojanović ima sve više razloga za zadovoljstvo, a jedino što mu se nije dopalo, jesu dva primljena gola posle sjajnog starta.

''Primljeni golovi su plod naših grešaka, posebno prvi koji smo primili posle prekida. U drugom poluvremenu je utakmica bila mirnija, ali i tu je bilo igrača koji su odigrali dobro i pokazali mi da ću biti na slatkim mukama prilikom sastavljanja tima'', izjavio je Stojanović.

On je naglasio da je ovo važna pobeda za njegov tim, pogotovo, jer im je rival bila odlična ekipa Kopra.

''Igrali su svi, jer je utakmica sa Krkom koja je trebalo da se igra u nedelju otkazana, zbog lakših povreda Mrđe i Milunovića, odnosno odsustva Ninkovića. Do kraja nas očekuje još i meč sa Goricom, i možda još jedna prijateljska utakmica'', dodao je Stojanović.

Jedan od najzapaženijih aktera utakmice bio je Nejc Pečnik, strelac prelepog gola.

''Mislim da smo uglavnom odirali dobro, mada još uvek postoji prostor za napredak. Idemo dalje, najvažnije je da sezonu dočekamo u pravoj formi, zato i služe pripremne utakmice'', poručio je Pečnik.



Ne propustite