U Zvezdi ne brinu za napadače

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 09.04.2013.
18:20
Izvor: Sportske.net

Dolaskom Abiole Daude, konkurencija u Zvezdinim napadačkim redovima je postala veoma jaka, pogotovo što su i igrači priključeni iz omladinskog pogona već pokazali da zaslužuju mesto među prvotimcima.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Tokom jesenjeg dela sezone, Ognjen Mudrinski je bio udarna snaga Crvene zvezde.

Njegovim golovima ekipa sa Marakane je jesenas osvojila nekoliko veoma bitnih bodova, a posebno je upečatljiv bio njegov debi protiv Nišlija, kada je het-trikom doneo svom timu veliki preokret i sva tri boda.

Ipak, u poslednje vreme, mladi napadač je pomalo pao u senku Abiole Daude, koji se kod Sa Pintua već ustalio u prvoj postavi, dok Mudrinski sve češće mora da čeka šansu sa klupe.

Osim njih dvojice, novi trener Crvene zvezde na raspolaganju ima i talentovane Ognjena Ožegovića i Stefana Mihajlovića, koji je na zimskim pripremama bio najbolji strelac ekipe.

Dakle, sasvim solidna konkurencija u napadačkoj liniji, čime su, naravno, u Zvezdi veoma zadovoljni.

''Dauda je pokazao da zna fudbal, odlično je počeo, ali treba još da se dokazuje. I Mudrinski igra odlično iako ima manju minutažu nego ranije. Ožegović i Mihajlović su konkurenciju učinili još jačom i to nam može doneti samo koristi'', istakao je tim povodom sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović, a prenosi zvanični klupski sajt.

Ne propustite