U Zvezdi presrećni - Evroliga posle 15 godina!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 25.04.2013.
19:57
Izvor: Sportske.net

Na konferenciji za novinare posle dramatične utakmice protiv Radničkog i plasmana u finale ABA lige, trener Crvene zvezde Dejan Radonjić čestitao svim igračima, ali i svojim prethodnicima na klupi na uspehu koji je ovaj klub čekao 15 godina.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde igrali su se sa živcima svojih navijača u duelu sa Radničkim, doživljavali velike uspone i padove tokom meča, ali su ih na kraju obradovali pobedom za plasman u finale ABA lige i vizu za učešće u Evroligi naredne sezone.

Posle meča, novi trener Dejan Radonjić priznao je da je njegov tim imao sreće protiv Kragujevčana, ali je naravno presrećan zbog velikog uspeha do koga je došao već u svojoj drugoj utakmici na klupi Zvezde.

Zbog toga je izrazio i zahvalnost svojim prethodnicima Vladi Vukoičiću i Milivoju Laziću, kao i celoj ekipi.

''Zvezda je 15 godina čekala na plasman u Evroligu i zato čestitke zaslužuju svi - i igrači i moje kolege Vlada Vukoičić i Milivoje Lazić, koji su pripremali ovaj tim. Znali smo da će se meč rešavati na jednu loptu, imali smo uspona i padova tokom celog meča, a mislim da smo imali i puno sreće'', izjavio je Radonjić.

Kapiten Igor Rakočević je istakao da je ekipa Crvene zvezde bila pod velikim psihološkim pritiskom pred ovaj meč, da se to osetilo u igri, ali posle pobede veruje da će crveno-beli sa mnogo više samopouzdanja ući u finalni meč.

''Mi smo svoj cilj ispunilik i nagovestili da se vraćamo u formu koja nas je krasila u većem delu sezone. Verujem u pobedu i u finalu i trofej ABA lige koji Zvezda još nije osvajala'', poručio je Rakočević.






Ne propustite