Učenje na komšijskim greškama? (19:00)

Autor: Boris Jovanović
subota 27.10.2012.
09:18
Izvor: Sportske.net

Zvezda u Novom Sadu protiv Pećinčana, dovoljan oprez je poraz najvećeg rivala protiv Donjeg Srema u uvodnim kolima prvenstva.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Iako je juče Aleksandar Janković rekao da Zvezda ima dovoljno svojih grešaka kako bi se učila, utakmica sa Donjim Sremom svakako je mina.

Partizan je izgubio od Pećinčana koji su u specifičnoj situaciji. Nakon dobrog starta koji je delom bio i posledica euforije, suočili su se sa serijom neuspeha.

"Znamo da je teško vaditi se protiv Zvezde, ali već smo pokazali da možemo da pariramo svakome", poručuju iz Donjeg Srema, kluba koji naravno prvi put igra u eliti.

Mnogi su im predviđali da će trajati samo jedno leto, ali sakupili su 11 bodova i pored svega mogu da budu zadovoljni. U poslednjih pet kola poraženi su od Rada, Vojvodine, Pazaraca i Kragujevčana, jedini bod su osvojili protiv Nišlija, na "Karađorđu", gde igraju kao domaćini. Jasno da ovo nije prednost domaćeg terena u pravom smislu i da će Zvezda večeras imati više navijača.

"Optimisti smo, napravili smo dve ubedljive pobede nakon pauze, tri boda su moranje. Forma nam je u usponu, cenim rivala koji je iskusna ekipa, na oprezu smo", kaže Aleksandar Janković.

I Subotica je opomena za Zvezdu koja će opet biti bez Lazovića, na gol se vraća Bajković.

Praktično, iskristalisala se prva postava u poslednjih par mečeva, Milivojević će na zadnjeg veznog, Milunović, Kasalica i Mudrinski su najistureniji. Mijailović je sada u drugom planu, stranci Babalj i Asamoa čekaju šansu sa klupe, u odbrani je sve jasno, Maksimović i Jovanović su tandem centralnih bekova, Mikić i Mladenović po bokovima nemaju konkurenciju.

Duel između Donjeg Srema i Crvene zvezde počeće u 19 časova.

Ne propustite