Udovičić malo o pobedi, a malo i o rukometašima!

Autor: Darko Mitrović
sreda 23.01.2013.
21:52
Izvor: Sportske.net

Vaterpolisti Radničkog stekli su trui gola prednosti pred revanš polufinala Kupa Evrope protiv mađarskog Debrecina. Posle meča, kapiten Kragujevčana izrazio je žaljenje što trijumf nije ubedljiviji, ali se dotakao i rezultata srpskih rukometaša na SP u Šp

vkradnicki.com
vkradnicki.com

Povezane vesti

Posle prve četvrtine duela u Kragujevcu, kada je Radnički vodio i sa 4:0, delovalo je da Mađarima preti pravi debakl, ali na kraju je ekipa Dejana Udovičića izborila ''samo'' tri gola viška kao zalihu za revanš.

Obzirom na takav razvoj događaja, razumljivo je što Kragujevčani i nisu u potpunosti zadovoljni konačnim rezultatom.

''Ne želim sad da pričam o razlici. Treba razmišljati o primljenim golovima i načinu na koji smo to dopustili. Stvorili smo dosta dobrih prilika, ali nam je ovoga puta nedostajalo i malo sreće, što je u sportu normalno'', poručio je kapiten Vanja Udovičić.

A onda je kapiten Radničkog počeo razgovor na potpuno drugu temu - plasmana rukometne reprezentacije Srbije na Svetskom prvenstvu u Španiji.

''Svim srcem sam uz njih i u potpunosti ih razumem. Suludi su napisi u novinama da su osramotili Srbiju, jer je veliki uspeh biti i među prvih 30, pa čak i 100 u svetu. Digli su se za Evropsko prvenstvu, potom možda malo podbacili na Olimpijadi, što je i realno. Njihovo vreme tek dolazi'', smatra Udovičić.



Ne propustite