Udovičić odredio ekipu za London!

Autor: Darko Mitrović
petak 13.07.2012.
18:18
Izvor: Sportske.net

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Udovičić odredio je danas konačan spisak igrača koji će našu zemlju predstavljati u Londonu. Pijetlović uz Sora na golu, Mandić umesto Ćuka...

waterpoloserbia.org
waterpoloserbia.org

Povezane vesti

Dejan Udovičić otklonio je i poslednje dileme kada je u pitanju sastav koji će nas predstavljati na Olimpijskim igrama u Londonu.

Selektor Srbije danas je objavio definitivan spisak igrača na koje računa na Olimpijadi, a mala iznenađenja su izostavljanje Ćuka i golmana Branislava Mitrovića. Osim njih dvojice prekobrojan je bio i mladi Luka Šaponjić.

Prema tome, sastav Srbiće činiće sledeći igrači: Slobodan Soro, Aleksa Šaponjić, Živko Gocić, Vanja Udovičić, Dušan Mandić, Slobodan Nikić, Duško Pijetlović, Milan Aleksić, Nikola Rađen, Filip Filipović, Andrija Prlainović, Stefan Mitrović i Gojko Pijetlović.

Reprezentacija Srbije na Olimpijadi će startovati već 29. jula, utakmicom protiv Mađarske, a u prvoj fazi takmičenja selekciju Dejana Udovičića još očekuju i mečevi sa Velikom Britanijom, Crnom Gorom, SAD-om i Rumunijom.

Ne propustite