Udovičić: "Uz Kragujevčane do majstorice"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 10.05.2013.
19:51
Izvor: Sportske.net, vkradnicki.com

Trener vaterpolista Radničkog iz Kragujevca Dejan Udovičić izrazio je uverenje da će njegov tim uspeti da se izbori za majstoricu u finalnoj seriji plej-ofa domaćeg šampionata i dodao da će za to biti potrebna podrška navijača ali i regularno suđenje.

vkradnicki.com
vkradnicki.com

Povezane vesti

Vaterpolisti Radničkog iz Kragujevca u subotu se bore za ostanak u finalnoj seriji domaćeg šampionata i majstoricu u kojoj bi se odlučivalo o tome ko će postati novi šampion Srbije.

Uoči sutrašnjeg meča sa Crvenom zvezdom Dejan Udovičić kazao je da se nada majstorici za koju se Radnički može izboriti samo uz podršku navijača ali i nepristrasno suđenje.

"Prisustvujemo veoma zanimljivim i neizvesnim utakmicama, što je pun pogodak za srpski vaterpolo. Nadam se da ćemo igrati majstoricu u Beogradu. Potrebna nam je velika podrška naših navijača i hladna glava u predstojećoj utakmici, kako bismo usmerili meč u željeni pravac. Kao trener, očekujem da će, radi objektivnosti, regularnosti i istine, suđenje u Kragujevcu biti isto kao na dve utakmice u Beogradu, u odnosu na domaćina" kazao je Udovičić.

Radnički će u sutrašnjem duelu biti jači za Vanju Udovičića, koji se nakon suspenzije vraća u tim, ali će izostati povređeni Slavko Gak.

Kapiten Radničkog, Vanja Udovičić kazao je da domaćinstvo u ovakvim duelima ne znači mnogo jer je reč o dve jako kvalitetne ekipe, što se videlo na prve tri utakmice.

"Jako je teško reći nešto krucijalno ili novo kada igraju dve takve ekipe, kada je finale ili završnica nekog takmičenja. Pokušaćemo da eliminišemo prednost Zvezde, a potom i da trijumfom u poslednjoj utakmici osvojimo prvenstvo. Bez obzira što smo domaćini i što nas predstavljaju kao favorita, biće jako teško igrati protiv Crvene zvezde, pogotovo kada dolazi rasterećena u Kragujevac, posle partija koje je pružila u Beogradu i podrške koju je imala. Iskreno se nadam da ćemo se izdići iz svih spoljnih faktora koji nas prate i biti dostojanstveni i izboriti petu utakmicu" rekao je Vanja Udovičić.

Crvena zvezda nakon tri odigrane utakmice ima prednost od 2:1 i sutrašnji meč u Kragujevcu biće joj prva meč lopta. Ukoliko Radnički bude slavio igraće se majstorica u Beogradu.

Utakmica u SC "Park" počinje u 19 časova.

Ne propustite