Uigravanje po ''ubrzanom postupku''...

Autor: Darko Mitrović
utorak 10.07.2012.
19:02
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Štoper Crvene zvezde Nikola Maksimović ohrabren je jučerašnjom partijom svog tima protiv Jedinstva, iako je svestan da nije pružen maksimum. Ipak, veruje da će do početka sezone i meča sa Naftanom sve biti ''na svom mestu'', kao i da će se na pravi način

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Ne samo rezultatski, već i po prikazanoj igri, jučerašnja pobeda nad Užičanima na Zlatiboru podsetila je Nikolu Maksimovića na nedavni susret protiv Kopra, kada je Zvezda takođe slavila sa 2:0.

Ipak, on je uveren da je ekipa Roberta Prosinečkog napravila kvalitativni korak napred u odnosu na deo priprema koji je obavljen u Sloveniji.

''Igrali smo dobro, baš kao protiv Kopra. Prikazali smo svoju igru, stvarali šanse, postigli dva gola i mislim da treba da budemo zadovoljni prikazanim, iako smo svesni da možemo još bolje. Mislim da se lakše krećemo, manje grešimo u pasovima nego u Sloveniji. Svežiji smo i sve izgleda mnogo bolje.'', izjavio je Maksimović.

Komandant Zvezdine odbrane je jutros osetio bolove u grlu i iz predostrožnosti je propustio jutrošnji trening. Ono što će do duela sa naftanom morati da usavrši je igra u tandemu sa novajlijom Jovanovićem.

''Nemamo puno vremena, ali ni mečeva za uigravanje, pa moramo brzo da se uklapamo. Milan je iskusan igrač, reprezentativac, ima ogromno znanje i verujem da ćemo se brzo uklopiti'', zaključio je Maksimović.






Ne propustite