Uigravanje, podmlađivanje, romantika...

Autor: Miloš Marković
petak 04.05.2012.
14:38
Izvor: Sportske.net

OFK Beograd u narednom, 28. kolu na svom stadionu dočekuje Metalac iz Gornjeg Milanovca u duelu koji nema nikakav takmičarski značaj.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

OFK Beaograd dočekuje fenjeraša koji je potpisao ispisnicu iz elitnog ranga, a trener Sosa Babić očekuje jednu interesantnu utakmicu koja će njegovom timu poslužiti za uigravanje i isprobavanje novih taktičkih zamisli.

Očekuje nas interesantna utakmica."

"Metalac ima sastav koji je dosta podmlađen i već sada se spremaju za narednu sezonu. Možda u toj činjenici leži detalj na koji moramo da obratimo pažnju. Ipak verujem u svoje igrače i da će uspeti da odigraju dobro protiv ekipe koja je poslednja na tabeli.“, rekao je on.

Na sutrašnjem meču, i pored određenih kadrovskih problema, Romantičari će izvesti sastav koji će predstavljati spoj mladosti i iskustva.

Sutra protiv Metalca neće biti debitanata, ali u kombinaciji će se naći mladi Cicović,kao i Žuća Milenović, jer standardnog levog beka, Rodića muči koleno. Lišeni smo usluga Sindjića, ali je u sastavu Purović, kao i Simić koji zbog iskustva i atmosfere uvek mogu da pomognu mladima. Naravno i povratak kapitena Kecojevića nam dosta znači.“, istakao je Babić.

Utakmica na Karaburmi počinje u 17 časova.

Ne propustite