'Ultras World' - "Delije" druge na svetu u 2013.!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 04.01.2014.
17:34
Izvor: Sportske.net

Najvatrenije pristalice Crvene zvezde zauzele su visoku drugu poziciju na listi najboljih navijačkih grupa u godini koja je ostala za nama.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Navijači Crvene zvezde okarakterisani su kao drugi najbolji u svetu u godini koja je ostala za nama, u izboru popularnog "You Tube" kanala "Ultras World".

Na pomenutom "You Tube" kanalu postavljen je video koji traje skoro sat vremena a na njemu su rangirane najbolje navijačke grupe iz ćitavog sveta.

Navijačke grupe su rangirane, za razliku od nekih negativnih lista, prema lepoti koreografija, načinu navijanja i svim pozitivnim aspektima koji se koriste u bodrenju tima.

U delu snimka koji je posvećen "Delijama", drugoplasiranoj navijačkoj grupi na listi, mogu se videti snimci sa utakmice Crvena zvezda - Donji Srem kada je "Marakana" slavila rođendan, potom snimci sa prvog meča u Evroligi protiv Lokomotive u "Areni", navijanje na vaterpolo utakmici, ali i sa ostalih fudbalskih mečeva koje su crveno-beli tokom jeseni igrali kod kuće.

Među 10 najboljih navijačkih grupa nalaze se još navijači Rozarija (Argentina), Panatinaikosa (Grčka), Vidada (Maroko), Penjarola (Urugvaj), AEL-a (Kipar), Borusije iz Dortmunda (Nemačka), Kopenhagena (Danska) i Al Ahlija (Egipat).

Ne propustite